OM OSS PÅ KNIVSTA BILHALL

OM OSS PÅ KNIVSTA BILHALL

Med flerårig erfarenhet inom bilhandel, ett noggrant utvalt sortiment och ett stort fokus på kundnöjdhet så är vårt motto att serva, guida & vara till er befogenhet hela vägen!
Vi jobbar efter våra värderingar: Professionella, Proaktiva & Tillgängliga!
Detta skall borga för det mottagande som du förtjänar i samband med den stora affär som ett bilköp handlar om oavsett vilken prisklass bilköpet sker i.
Med stort engagemang och en hög ambitionsnivå synar vi på Knivsta Bilhall bristerna i dagens bilbransch med ambitionen att åtgärda dem.
Vi har tagit fram fyra ledord för att tydliggöra vad vi tror på, och vad vi anser vara det viktigaste för att skapa en riktigt bra bilaffär.

Trygghet

Hårt testade fordon & hög kompetens bland personalen är det absolut viktigaste för att kunna ge dig som kund den bästa tänkbara service!
Tillsammans med branchledande aktörer & leverantörer har vi tagit fram de tryggaste garantilösningarna & de främsta finansieringsalternativen för att möta dina krav på bästa tänkbara sätt!

Professionalitet

Lyhörd, jordnära & nogrann personal är en förutsättning för att kunna ge dig som kund den bästa upplevelsen.
Vi är mycket stolta över vår personal och deras fantastiska engagemang gentemot våra kunder & bolaget!

Tillgänglighet

Vi skall vara lätta att nå. En hög tillgänglighet är en av de faktorer vi anser vara bland de allra viktigaste för att en bilaffär skall fungera bra.
Ni når oss årets alla dagar 24/7 även efter erat bilköp!

Långsiktighet

Vi strävar efter att möta dig med respekt och ödmjukhet! Vi lyssnar till dina behov & tar fram lösningar som är bäst för dig!
Vi tror på att en väl omhändertagen & nöjd kund är återkommande. Utan er, inget vi!